Γρήγορη μετάβαση

    Προτεινόμενο software για pocketpc

    pocketpc.jpgΜε την κατηφόρα που έχουν πάρει οι τιμές στα PDA με gps δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν πάρει pocketPcs. Καλό και άγιο βέβαια το GPS αλλά δεν ταξιδεύουμε και όλη μέρα. Πώς μπορούμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε το pda μας; Θα κάνω την αρχή προτείνοντας μερικά προγράμματα που τα θεωρώ πολύ χρήσιμα και ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι…

    Προτεινόμενο software για PocketPc
    ————————————————–
    pocketplus.pngPocket plus (spb): Απλά απίθανο. Προσθέτει ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες στο λειτουργικό και στην today screen, δοκιμάστε το οπωσδήποτε. Το έχω βάλει εδώ και μερικές εβδομάδες και ακόμα ανακαλύπτω πράγματα!

    ppc tablet remote (A&A): Remote control. Αποκτήστε τον έλεγχο του pc σας από το pda! Υποστηρίζει bluetooth, wifi κ.τ.λ. Eπίσης έχει πολλά έτοιμα interfaces για το χειρισμό δημοφιλών εφαρμογών των windows. Αγαπημένο μου προφίλ αυτό που σου επιτρέπει να κάνεις browse το σκληρό του PC σου και να κατεβάσεις όποιο αρχείο θέλεις στο pda!

    (Resco) keyboard: Εικονικό πληκτρολόγιο. Εύχρηστο και με δυνατότητες.

    List pro (ilium): List manager. Κρατήστε λίστες για οτιδήποτε. Λίστα για τα ψώνια στο σούπερμάρκετ, λίστα για bugs και features στο fractalbit.gr που πρέπει να υλοποιηθούν 😀 , λίστα για πράγματα που πρέπει να πάρετε μαζί σας στο ταξίδι … Εύχρηστο, ευέλικτο, με πολλές δυνατότητες. Μόλις καταλάβετε τί μπορεί να κάνει για εσάς θα σας γίνει σχεδόν απαραίτητο.

    My converter pro (softiacs): Μετατροπέας μονάδων μέτρησης. Δεν έχω ξαναδεί τίποτα πιο πλήρες, σχεδόν ό,τι μετατροπή μπορείτε να φανταστείτε την περιλαμβάνει. Εξαιρετικά εύχρηστο και περιλαμβάνει και κομπιουτεράκι.

    eWallet (ilium): Διαχειριστής κωδικών. Αποθηκεύστε πιστωτικές κάρτες, κωδικούς κ.τ.λ. στο pda σας με 128 bit encryption. Βολικό, εύχρηστο, ασφαλές (σχετικό είναι αυτό 😀 )

    coreplayer.jpgcore player CoreCodec) : multimedia player. Πολύ εύχρηστο και κυρίως αξιόπιστο. Παίζει σχεδόν τα πάντα!

    mobile DVD (spb): Video converter. Μετατρέπει τα dvd σας ή γενικά τα αρχεία video που έχετε σε βελτιστοποιημένο για τα pda φορμάτ. Για παράδειγμα downscale σε ανάλυση 320χ240. Πολύ χρήσιμο γιατί έτσι τα video που βάζετε στο pda τρέχουν χωρίς κοψίματα και δεν πιάνουν και πολύ χώρο στην κάρτα.

    Imageer (spb): Image viewer. Πολύ καλό viewer εικόνων, με στοιχειώδεις λειτουργίες επεξεργασίας (rotate, contrast κ.τ.λ.). Must για τους φίλους του dpgr.

    Αγαπημένα παιχνίδια για pocketpc
    ———————————————-
    Gamebox Solitaire II (pdamill): 10 παραλαγές της γνωστής σε όλους πασιέντζας για να σκοτώνετε την ώρα σας στο τρένο.

    Bejeweled 2 (Astraware): Puzzle game, πολύ απλό σαν ιδέα αλλά και πολύ εθιστικό. Όμορφα γραφικά.

    One Response to “Προτεινόμενο software για pocketpc”

    1. Hannah Hall

      my sister is super addicted to Bejeweled 2. she plays it from afternoon to midnight. i find it quite an interesting game.’.-