Γρήγορη μετάβαση

  Σκοντάφτοντας σε websites No4

  stumble01.jpgΤα λόγια είναι περιττά για το psdtuts. Θα βρείτε φανταστικά tutorials για το photoshop που αποτελούν πηγή έμπνευσης. Επισκεφθείτε το ακόμα κι αν δε σας ενδιαφέρει άμεσα, έτσι για να «χαζέψετε» τα διάφορα εντυπωσιακά δημιουργήματα.

  Διαλέξτε ανάμεσα σε 100 υπέροχα και δωρεάν wordpress themes για να στολίσετε το blog σας!

  Το ploigos.gr είναι μία πολύ εύχρηστη και γρήγορη web εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να βρίσκετε τις διευθύνσεις που θέλετε, πάμπολλα σημεία ενδιαφέροντος (νοσοκομεία, ΑΤΜ, βενζινάδικα κ.τ.λ.) και γενικά οτιδήποτε θα χρειαστείτε για να προσανατολιστείτε και να οργανώσετε το ταξίδι σας από πριν αν δεν έχετε κάποιο gps. Μοναδικό μειονέκτημα που εντόπισα είναι ότι στην εύρεση διαδρομής δεν είναι ακριβές. Για παράδειγμα σε διαδρομή που ξέρω μου έβγαζε να στρίψω σε μονόδρομο. Προσοχή λοιπόν με αυτό το feature. Συνολικά πάντως αξίζει να το δείτε.

  Αν δεν τα καταφέρνετε και πολύ καλά με τα css, το csstypeset θα σας βοηθήσει να διαλέξετε γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος κ.τ.λ. και θα σας δώσει έτοιμο τον κώδικα που χρειάζεται να βάλετε στο site σας. Ακόμα και για αυτούς που ξέρουν είναι χρήσιμο σαν γρήγορο preview tool.

  Και για να γελάσουμε λίγο, κάποιοι πιστεύουν ότι το ubuntu… είναι παιχνίδι!

  3 Σχόλια to “Σκοντάφτοντας σε websites No4”

  Leave a Reply

  • (will not be published)

  XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>