Γρήγορη μετάβαση

    Μοιραστείτε αρχεία εύκολα και γρήγορα

    filedropper-logo.jpg

    Πολλές φορές με ρωτάνε φίλοι και γνωστοί πως θα στείλουν αρχεία σε φίλους τους με σχετική ευκολία. Καλά θα μου πείτε για το email δεν έχουν ακούσει. Έχουν, έχουν αλλά πολλές φορές τα αρχεία είναι μεγάλα π.χ. πάνω από 10-20ΜΒ και πολλοί email providers βάζουν όριο στο μέγεθος που πρέπει να έχει κάποιο αρχείο. Εκτός από αυτό δεν είναι ωραίο να πάει κάποιος να διαβάσει τα mail του και να περιμένει μισή ώρα για να κατεβάσει το τεράστιο αρχείο που του στείλατε. Επίσης υπάρχει και η σπάνια περίπτωση να μην έχει κάποιος email! Για να μην σας κουράζω άλλο, ένα από τα καλύτερα sites που έχω βρει για να στέλνετε μεγάλα αρχεία σε άλλους είναι το filedropper.com. Τί μου άρεσε;

    α) Είναι πάρα πολύ απλό, πιο απλό δε γίνεται! Ακόμα και η γιαγιά μου θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Διαλέγεις το αρχείο που θες και πατάς upload, μόλις το upload τελειώσει σαν δίνει ένα λινκ της μορφής http://www.filedropper.com/όνομα_αρχείου που μπορείτε να το δώσετε ακόμα και από το τηλέφωνο σε όποιον θέλετε να κατεβάσει το αρχείο. Τόσο απλά.
    β) Είναι free και δεν απαιτεί εγγραφή (αν και υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες με συνδρομή, δεν τις θεωρώ απαραίτητες)
    γ) Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία μέχρι 5 GigaByte!

    Δείτε και τις φωτογραφίες….

    filedropper01.jpg filedropper02.jpg filedropper03.jpg
    Η αρχική σελίδα Progress bar του upload share this file

    3 Σχόλια to “Μοιραστείτε αρχεία εύκολα και γρήγορα”

    1. admin

      Είναι το ίδιο απλό, αλλά όχι καλύτερο. Καταρχήν άμα δεις τα ψιλά γράμματα έχει μέγιστο μέγεθος αρχείου 10ΜΒ σε σχέση με τα 5 γιγα του filedropper. Επίσης δοκίμασα να ανεβάσω ένα mp3 και μου έβγαλε:

      Invalid extension for your file: ALEFANTOS.mp3, only *.jpg, *.txt, *.png, *.zip, *.rar, *.txt, *.bmp are allowed.
      Your file was not uploaded.

      Σα φτωχός συγγενής του filedropper μοιάζει.