Γρήγορη μετάβαση

    Πρόβλημα με το WMP 11 plugin για firefox

    firefox_logo.gifΥπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες το plugin του windows media player 11 για firefox δεν λέει να εγκατασταθεί με τίποτα. Πιο συγκεκριμένα, η αυτόματη εγκατάσταση αποτυγχάνει και σου προτείνει να κατεβάσεις τον installer του plugin και να κάνεις manual install. Δυστυχώς, αν και το manual install δεν βγάζει κάποιο λάθος, όταν επισκεπτόμαστε κάποια σελίδα που έχει βίντεο γι’ αυτό το plugin, αντί να το παίξει, μας ζητάει και πάλι το plugin!

    Η συνηθέστερη περίπτωση γι αυτό το σφάλμα είναι ότι το .dll του plugin που θα έπρεπε να πάει στο φάκελο του firefox, έχει πάει στο «D:\Pfiles\plugins\»* (Θεά Microsoft 😀 )! Η λύση λοιπόν είναι να αντιγράψετε το .dll που υπάρχει εκεί και να το επικολήσετε στο φάκελο Plugins μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του firefox. Στη συνέχεια απλά επανεκινήστε τον firefox και είστε έτοιμοι 🙂

    * Αν δεν βρείτε τον φάκελο Pfiles, oύτε στο D:\ ούτε και σε κάποιο άλλο partition του δίσκου σας, τότε απλά κατεβάστε το από εδώ: np-mswmp.dll

    5 Σχόλια to “Πρόβλημα με το WMP 11 plugin για firefox”

    1. kremtos

      Πρότασή μου που σίγουρα θα γίνει δεκτή α) είτε με γενική αποδοκιμασία, β) είτε με γενική αδιαφορία.

      Να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία ως υποχρεωτικό μάθημα, χωρίς να παίζουμε, με εκφράσεις «υποχρεωτικό για τους ορθόδοξους», «προαιρετικό για ετερόδοξους κλπ».

      Με κάτι τέτοια τεχνάσματα οι εκκλησίες θα μείνουν χωρίς ψάλτες και θα παίζουν κασέτες ή CDs όπως σε μιναρέδες.

      Αντί του μαθήματος των Θρησκευτικών, να διδάσκεται η βυζαντινή μουσική, με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η διδασκαλία της μουσικής, των θεωρητικών, του σολφέζ, κλπ στα μουσικά γυμνάσια/ λύκεια. Τα θρησκευτικά να μπαίνουν μόνο ως παραπομπές και επεξηγήσεις του κειμένου των μαθημάτων.

      Το νέο μάθημα που θα περιλαμβάνει μέρος των ήδη διδασκομένων θρησκευτικών, αλλά με τη μορφή υποσημειώσεων σε κείμενα βυζαντινής μουσικής, θα είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, και θα ξανακατακτήσουμε τη βυζαντινή μουσική, όπως και θα έχουμε ψάλτες στις εκκλησίες ή επιστήμονες της μουσικής των δημοτικών τραγουδιών και των παραδόσεών μας.

      Αλλά από ανθρώπους που πιστεύουν ακόμα ότι η γη είναι επίπεδη, από ανθρώπους που ακόμα θεωρούν καταδικαστέους τον Γαλιλαίο καιτον Καζαντζάκη, από ανθρώπους που πιστεύουν ότι πρέπει να ανακατεύεται η εκκλησία στο αν θα πρέπει να επιτρέπονται οι εκτός γάμου σεξουαλικές σχέσεις των νέων, είναι προβλεπτές οι αντιδράσεις……….

    2. admin

      Φίλε μου σεβαστή η άποψή σου αλλά τί σχέση έχει με το παραπάνω post?!

    3. chris

      πολλες φορες ενω το απαραιτητο dll ενω βρισκετε στον απαραιτητο φακελλο το προβλημα παραμενει,για να λυθει θα πρεπει να γινει copy το np-mswmp.dll και στον root φακελλο εγκαταστασης του windows media player και το προβλημα λυνεται